Πρωτόκολλο για Άθληση: Με τον συνδυασμό των προϊόντων Marathon Booster – Daily Fitness – Beauty

Αύξηση φυσικής αντοχής και ενέργειας. Βελτίωση αθλητικών επιδόσεων. Αρθρώσεις υγιείς, πιο ελαστικές και ευλύγιστες.
Αποκτήστε το
SKU: WFC-05
Τιμή πώλησης 43,50 €

Το παντζάρι πλούσιο σε νιτρικά άλατα και σίδηρο, βελτιώνει άμεσα την αιματική ροή και την αρτηριακή πίεση, βελτιώνοντας στο μέγιστο τις αθλητικές επιδόσεις.

Ο συνδυασμός του παντζαριού με τη βρώμη, αυξάνει τη φυσική αντοχή, τονώνει και δίνει ενέργεια, ενώ παράλληλα ο συνδυασμός του με το ρόδι καταπολεμά το οξειδωτικό στρες που προκαλείται μετά από την έντονη αθλητική δραστηριότητα χάρη στη ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που έχει δημιουργήσει η φύση. Εξίσου σημαντικό για έναν αθλητή είναι η κατανάλωση πόσιμου κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα ωφέλιμο για όσους αθλούνται, επειδή βελτιώνει τον μυϊκό τόνο και τη δύναμη και ενισχύει τη φυσική κατάσταση.

Marathon Booster: Το παντζάρι αποτελεί τον ενεργειακό βασιλιά της φύσης, βελτιώνει άμεσα την αιματική ροή και την αρτηριακή πίεση, βελτιώνοντας στο μέγιστο τις αθλητικές επιδόσεις και εξασφαλίζει στο μυϊκό ιστό την δυνατότητα να αξιοποιεί ιδανικά το οξυγόνο σε οποιαδήποτε άσκηση απαιτεί μεγάλη διάρκεια.

Daily Fitness: Η βρώμη περιέχει άφθονες πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, υγιεινά λιπαρά (ακόρεστα λιπαρά και λινολεϊκό οξύ), βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Οι ιδιότητες αυτές καθιστούν το συγκεκριμένο δημητριακό μια θαυμάσια πηγή ενέργειας, συμβάλλοντας στην αποφυγή της κόπωσης που προκαλείται από τα χαμηλά επίπεδα γλυκόζης. Ο συνδυασμός της με το παντζάρι και το καρότο παρέχουν ενέργεια και τόνωση.

Beauty: Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα ωφέλιμο για όσους αθλούνται, επειδή βελτιώνει τον μυϊκό τόνο και τη δύναμη και ενισχύει τη φυσική κατάσταση. Το κολλαγόνο είναι το κύριο δομικό στοιχείο των μυών, των τενόντων, των αρθρώσεων και των χόνδρων. Όταν οι αρθρώσεις είναι υγιείς, είναι πιο ελαστικές και ευλύγιστες. Το αποτέλεσμα είναι έχουμε λιγότερους τραυματισμούς.