Πρωτόκολλο για Αντιοξείδωση: Με τον συνδυασμό των προϊόντων Age Elixir – Work Out Energy

Πρόληψη και καταστροφή ελευθέρων ριζών. Ενίσχυση ανοσοποιητικού. Μείωση φλεγμονών. Ισχυρή αντικαρκινική δράση.
Αποκτήστε το
SKU: WFC-01
Τιμή πώλησης 29,00 €

Το ρόδι συνδυασμένο με το μύρτιλλο, το φραγκοστάφυλο και το παντζάρι, τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, Α και αντιοξειδωτικές ουσίες, καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν τις φλεγμονές στο σώμα και έχουν ισχυρή αντικαρκινική δράση. 

Age Elixir:  το ρόδι, το μύρτιλλο και το φραγκοστάφυλο είναι πλούσια σε βιταμίνη C, Α και αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες και έχουν ισχυρή αντικαρκινική δράση. Επιβραδύνουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων, καθώς τα αντιοξειδωτικά στοιχεία, που περιέχουν δρουν προστατευτικά έναντι κάποιων μορφών καρκίνου.

Work Out Energy: Το φραγκοστάφυλο και το παντζάρι, είναι τροφές πλούσιες σε σίδηρο, βιταμίνη C, και αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες καταστέλλουν τις ελεύθερες ρίζες και έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Το παντζάρι δίνει ενέργεια και τόνωση χάρη στα νιτρικά άλατα που περιέχει. Το φραγκοστάφυλο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και θωρακίζει την υγεία, καθώς έχει υψηλή συγκέντρωση σε βιταμίνη C.