Πρωτόκολλο για Αποτοξίνωση & Αδυνάτισμα: Με τον συνδυασμό των προϊόντων Green Detox – Anti Bloating – Daily Fitness

Αποβολή των τοξινών και βαρέων μετάλλων. Αύξηση μεταβολισμού. Απώλεια βάρους και ειδικότερα λίπους.
Αποκτήστε το
SKU: WFC-02
Τιμή πώλησης 43,50 €

Η έντονη διουρητική δράση του ανανά και η ισχυρή αποτοξινωτική δράση της χλωρέλλας, η οποία συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών και βαρέων μετάλλων,  συνδυασμένα με τους σπόρους του μήλου, του σταφυλιού, της παπάγιας και του μάραθου, τα οποία αποβάλλουν τα παράσιτα του εντέρου, και οι φυτικές ίνες της βρώμης αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για αποτοξίνωση και απώλεια βάρους.

Ο συνδυασμός αυτών των προϊόντων είναι ο σύμμαχος στο αδυνάτισμα, καθώς  σταθεροποιεί τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και μειώνει την όρεξη.

Green Detox: Η έντονη διουρητική δράση του ανανά και η ισχυρή αποτοξινωτική δράση της χλωρέλλας, συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών και βαρέων μετάλλων.  Το ιπποφαές βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού και στην καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, αποτοξινώνει τον οργανισμό, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την όρεξη. Βοηθά στα άτομα που έχουν διαταραχές στην ινσουλίνη, ενώ αποτελεί σύμμαχο στο αδυνάτισμα. Προσφέρει αίσθημα κορεσμού, μειώνοντας το αίσθημα της πείνας και βοηθά τα άτομα που έχουν τάση να τσιμπολογούν.

Anti-bloating: Οι σπόροι του μήλου, του σταφυλιού, της παπάγιας και του μάραθου, αποβάλλουν τα παράσιτα του εντέρου, βοηθούν στη διαδικασία πέψης και την καλή εντερική λειτουργία. Το Anti-bloating δρα κατά των συμπτωμάτων του ευερέθιστου εντέρου και της δυσκοιλιότητας. Προλαμβάνει και ανακουφίζει από το πρήξιμο και τον τυμπανισμό, βοηθώντας στο να έχουμε επίπεδη κοιλιά.

Daily Fitness: Οι φυτικές ίνες της βρώμης αυξάνουν το αίσθημα κορεσμού και συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Ο συνδυασμός του με τη λεκιθίνη από ηλίανθο, καθιστούν το Daily Fitness σύμμαχο στο αδυνάτισμα, καθώς η λεκιθίνη έχει την ιδιότητα να αυξάνει την ικανότητα της χολή να διαλύει το λίπος και τη χοληστερόλη της τροφής. Με αυτόν τον τρόπο, εμποδίζει τη συσσώρευσή του λίπους στον οργανισμό, αποτρέποντας τόσο την εναπόθεσή του στους ιστούς και κυρίως στο συκώτι.

Ο συνδυασμός αυτών των προϊόντων είναι ο σύμμαχος στο αδυνάτισμα, καθώς  συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολισμού, μέσω της αποτοξίνωσης και του ελέγχου της όρεξης, ενώ η ισχυρή διουρητική δράση βοηθά στη μείωση κατακράτησης υγρών. Προσφέρει αίσθημα κορεσμού, καταστέλλει την όρεξη και βοηθά στη μείωση του τσιμπολογήματος.