Πρωτόκολλο για Ομορφιά & Αντιγήρανση: Με τον συνδυασμό των προϊόντων Age Elixir – Beauty

Διατήρηση της νεότητας του δέρματος, μείωση ρυτίδων. Βελτίωση της υγείας των μαλλιών, μειώνοντας την τριχόπτωση.
Αποκτήστε το
SKU: WFC-04
Τιμή πώλησης 29,00 €

Πλούσια σε βιταμίνη C,  βιταμίνη A και χάρη στις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, το ρόδι, το μύρτιλλο και  το φραγκοστάφυλο αποτελούν ελιξίρια νεότητας και αντιγήρανσης. Ο συνδυασμός τους με το κολλαγόνο μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση της νεότητας του δέρματος, μειώνοντας τις ρυτίδες και κάνοντας το δέρμα να είναι πιο όμορφο και πιο λαμπερό. Επίσης ο συνδυασμός του ροδιού που είναι πλούσιο σε σίδηρο και του κολλαγόνου που αποτελεί δομικό στοιχείο της τρίχας, μπορεί να βελτιώσει την υγεία των μαλλιών, μειώνοντας την τριχόπτωση και κάνοντας τα μαλλιά να είναι πιο δυνατά και λαμπερά.

Age Elixir: Πλούσια σε βιταμίνη A, C, Ε και χάρη στις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους   ιδιότητες, το ρόδι, το μύρτιλλο και το φραγκοστάφυλο αποτελούν ελιξίρια νεότητας και αντιγήρανσης, ενώ συμβάλλουν στην υγεία και την ομορφιά. Οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, και  αποτρέπουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η βιταμίνη C που περιέχουν οι συγκεκριμένες τροφές συμβάλλουν στη φυσική αναγέννηση του κολλαγόνου, η διαταραχή της οποίας οδηγεί στην εμφάνιση των ρυτίδων.

Beauty: Το κολλαγόνο είναι ένα είδος πρωτεΐνης που σχηματίζεται από τα κύτταρά μας και συμβάλλει στη συνοχή του δέρματος, εξασφαλίζοντάς του την αναγκαία ελαστικότητα. Όσο είμαστε νέοι η επιδερμίδα μας παράγει κολλαγόνο αλλά με το πέρασμα του χρόνου το κολλαγόνο μειώνεται και από άλλους παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο, η ατμοσφαρική ρύπανση κ.ά. Κατά συνέπεια, το δέρμα αρχίζει να μειώνει τη φυσική του άμυνα, να χαλαρώνει και να εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Για την σύνθεση του κολλαγόνου είναι σημαντική η αυξημένη πρόσληψης βιταμίνης C. Ο ανανάς μαζί με το ιπποφαές αποτελούν μια άριστη πηγή βιταμίνης C και συμβάλλουν στη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος.

Ο συνδυασμός αυτών των τροφών μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση της   νεότητας του δέρματος, μειώνοντας τις ρυτίδες και κάνοντας το δέρμα να είναι πιο όμορφο και πιο λαμπερό. Επίσης ο συνδυασμός του ροδιού που είναι πλούσιο σε σίδηρο και του κολλαγόνου που αποτελεί δομικό στοιχείο της τρίχας, μπορεί να βελτιώσει την υγεία των μαλλιών, μειώνοντας την τριχόπτωση και κάνοντας τα μαλλιά να είναι πιο δυνατά και λαμπερά.