Πρωτόκολλο για Τόνωση & Ενέργεια: Με τον συνδυασμό των προϊόντων Marathon Booster – Daily Fitness

Αύξηση φυσικής αντοχής, αίσθημα ευεξίας και ενέργειας. Μείωση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης
Αποκτήστε το
SKU: WFC-03
Τιμή πώλησης 29,00 €

Το παντζάρι πλούσιο σε νιτρικά άλατα και σίδηρο, βελτιώνει άμεσα την αιματική ροή και την αρτηριακή πίεση, βελτιώνοντας στο μέγιστο τις αθλητικές επιδόσεις. Ο συνδυασμός του παντζαριού με τη βρώμη, αυξάνει τη φυσική αντοχή, τονώνει και δίνει ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά το οξειδωτικό στρες χάρη στη ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που έχει δημιουργήσει η φύση.

Marathon Booster: το παντζάρι και το καρότο, τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Α, C και νιτρικά άλατα συμβάλλουν στη μείωση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης και καταστέλλουν το οξειδωτικό στρες και την καταπόνηση που προκαλείται από το στρες της καθημερινότητας, χάρη στη ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει. 

Daily Fitness: Η βρώμη περιέχει άφθονες πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, υγιεινά λιπαρά (ακόρεστα λιπαρά και λινολεϊκό οξύ), βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Οι ιδιότητες αυτές καθιστούν το συγκεκριμένο δημητριακό μια θαυμάσια πηγή ενέργειας, συμβάλλοντας στην αποφυγή της κόπωσης που προκαλείται από τα χαμηλά επίπεδα γλυκόζης. Ο συνδυασμός της με το παντζάρι και το καρότο παρέχουν ενέργεια και τόνωση.