Συστατικά

• 2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου

• 2 κουταλιές σούπας στρογγυλό σιρόπι σφενδάμου

• 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

• 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

• 1/2 φλιτζάνι σπόρους chia

• 1/2 φλιτζάνι μαρμελάδα ή κομπόστα βατόμουρου

• 1 φλιτζάνι γκρανόλα χωρίς γλουτένη

• 1/2 φλιτζάνι φρέσκα βατόμουρα

• 1 κουταλιά της σούπας Αge Elixir

Οδηγίες

  1. Σε ένα μεσαίο μπώλ, βάζετε το γάλα αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου, το εκχύλισμα βανίλιας και την κανέλα. Ανακατέψτε.
  2. Ρίξτε και  τους σπόρους chia στο μείγμα γάλακτος.
  3. Καλύψτε το μπολ και τοποθετήστε το στο ψυγείο. Αφήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.
  4. Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε, βάλτε την μαρμελάδα από βατόμουρου, την Granola χωρίς γλουτένη και τα φρέσκα βατόμουρα σε ένα μικρό ποτήρι.
  5. Κρατήστε τα υπολείμματα σε ένα καλυμμένο δοχείο στο ψυγείο για έως και 4 ημέρες.
20 λεπτά
Συνολικός χρόνος
10 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας
10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
μερίδες
2 μερίδες

ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ