Συστατικά

  • 300 ml γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη ή άλλο γάλα της αρεσκείας σας
  • 80 γρ. σπόρους chia
  • 2 κουταλιες Αnti Bloating
  • 20 γρ. κακάο
  • 50 γρ. μέλι ή νέκταρ αγαύης 
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • Λίγα Φρέσκα σμέουρα 
  • Μερικά αμύγδαλα σε φλούδες 

Οδηγίες

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τους σπόρους chia, το Anti Bloating και το κακάο και ανακατεύουμε. 
  2. Προσθέτουμε το γάλα, το μέλι (ή το νέκταρ αγαύης), το αλάτι και ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν τα υλικά μας.
  3. Καλύπτουμε το μπολ με ένα καπάκι ή διαφανη μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες ή όλη νύχτα μέχρι να πήξει  το μείγμα μας.
  4. Σερβίρουμε κατά προτίμηση σε ατομικά μπολάκια ή βαζάκια και γαρνίρουμε με σμέουρα και φλιδες αμυγδάλου. Η πουτίγκα διατηρείται στο ψυγείο για 3 μέρες. 
20 λεπτά
Συνολικός χρόνος
10 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας
10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
μερίδες
2 μερίδες

ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ